4 Haziran 2011 Cumartesi

Kanser Tedavisi İçin Şifalı Bitkiler

Ahmet Maranki kansere karşı yararlı olabilecek ürünleri şöyle sıralıyor: spiriluna (bir tür yosun), aloe vera, üzüm çekirdeği özü, çam ekstresi, selenyum, yabani sarımsak, reishi mantarı (ölümsüzlük mantarı diye anılıyor), maitake mantarı, köpekbalığı kıkırdağı, keten tohumu yağı ve özel ayurvedik bitkisel preparatlar. Bu ürünler bilinçli olarak kullanıldığında kanser tedavisi için yararlı olabilir.
Ayrıca bunlara ilaveten yeşil çay, biberiye çayı, zeytin yaprağı, ısırgan, meyan kökü, kambu çayı, rezene, yaban mersini, deve dikeni, taze kırmızı karanfil, adaçayı, kakule, zerdeçal, dereotu, ısırgan tohumu da  faydalıdır.
Ahmet Maranki Kansere karşı destekleyici bitkisel çözüm önerileri
- Karsere Karşı Ebegümeci: 10 bardak kaynar suyun içine 150-200 gr. ufalanmış ebegümeci konulur. Soğuması beklenir. Soğuduktan sonra süzülür. Elde edilen karışım 1 gün içinde tüketilir.
- Kanser Düşmanı Isırgan Tohumu: Kanser hastaları için ısırgan tohumu da önemli bir destektir. Günde 8-10 gr. kadar ısırgan tohumu, kitre ve ya hünnap şerbetiyle içilmeye devam edilirse, kanseri veya kanserden meydana gelen yaraları ve sertlikleri iyileştirir. Isırgan kanserin düşmanı bir bitkidir. 5 gr. ısırgan tohumunu  toz haline getirip balla karıştırın ve aç karnına yeyin. Dikkat: Isırgan tohumunun günde 10 gr. dan fazla alınmaması gerekir.
- Domates Suyu: Her sabah içilen çiğden sıkılmış bir bardak domates suyunun da kansere karşı etkisi vardır. Domates tabii olması gerekir.
- Lahana: Bağırsak ve mide kanseri için lahana faydalıdır. Mevsiminde ve tabi ortamda yetiştirilmiş büyük yapraklı lahanalar haşlanır. Kür halinde 3 hafta boyunca lahana suyu içilir. Kürler arasında 1 hafta ara verilmesi tavsiye edilir.
Kanser tedavisi için destek ürünleri konusunda Ahmet Maranki’ye ulaşmak isterseniz şu telefonlardan bilgi alabilirsiniz:
İstanbul Sipariş hattı 0 212 533 01 33 (hafta içi hergün 09.00 – 20.30 / cumartesi 09.00 – 18.00)
Ankara Sipariş Hattı 0 536 980 29 71 – 0 312 387 42 18 (  hafta içi hergün 09.00 – 19.00)
Konunu anahtar kelimeleri: ahmet maranki kanser tedavisi,ısırgan tohumu kanser,ahmet maranki kanser,ahmet maranki akciğer kanseri tedavisi,maranki kanser tedavisi,ibrahim saraçoğlu kanser bitkilerle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder