4 Haziran 2011 Cumartesi

Grip İçin Bitkisel Tedavi Yöntemleri

Gribe karşı ne yapmalıyız? Gribe karşı nasıl önlem alabiliriz? Grip olduktan sonra grip tedavisi nasıl yapılmalıdır?  Evet, son günlerdeki domuz gribi salgını sonrası bu soruların cevaplarını hep birlikte merak ederken, çözüm önerileri Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu‘ndan geldi.
Grip için bağışıklık sisteminin güçelndirilmesi gerektiği söylenir. Peki bağışıklık sistemimizi nasıl kuvvetlendirebiliriz? İbrahim Saraçoğlu, bağışıklık sisteminin en önemli kısımlarının karaciğer ve bağırsaklar olduğunu söyledi. Bağırsakların ve karaciğerin toksinlerden arındırılmasının çok önemli olduğuna dikkat çeken İbrahim Saraçoğlu, her ikisi için de faydalı kürler önerdi.
Bağırsak sistemini arındırmak için Trabzon Hurması
Domatese benzeyen, muşmula diye de anılan Trabzon Hurmasının bir hafta boyunca günde iki kere, öğlenden önce ve sonra tüketilmesinin bağırsaklarınızı toksinlerden arındıracağını söylüyor Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu.
Karaciğeri toksinlerden Arındırmak İçin
Karaciğer için İbrahim Saraçoğlu Lavanta Kürü deneyebileceğinizi belirtiyor. Ya da maydanoz-limon kürü deneyebilirsiniz.
İbrahim Saraçoğlu Grip İçin Soğan Kürü
Gribe karşı bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirme yollarından bahsettik. Peki ya gribe yakanmışsak ne yapacağız? İşte bunun için de İbrahim Saraçoğlu soğan suyu kürü öneriyor.
Bunun için normal açık kahverengi kabuklu soğan kullanılır. Beyaz ya da mor soğan uygun değildir.
Soğanın ince kabuğunu soyun. 4e, 6 ya ya da 8 e bölün. 2 bardan suyun içine atın. Ağzı kapalı olarak kaynatılması gerekir. 5 dakika müddetle kaynatılır.
1 hafta boyunca her gün içilmesi gerekir. Soğan kürü hem önleyici, hem de hastalığa yakalananlar için yardımcı-destekleyici bir kürdür.
Bu faydalı kürlerden sonra, size domuz gribine karşı Ender Saraç tavsiyelerinden de bahsetme ihtiyacı duyduk. Ender Saraç domuz gribinden korunmak için beslenme önerileri, alınması gereken önlemler ve domuz gribinden korunmak için faydalı bir bitki çayı tarifi veriyor. Okumak için tıklayınız:

Ender Saraç domuz gribinden korunmak için önlemler

Konunu anahtar kelimeleri: grip için bitkisel tedavi,ibrahim saraçoğlu grip tedavisi,grip bitkisel tedavi,ibrahim saraçoğlu grip kürü,ibrahim saraçoğlu grip,grip tedavisi bitkisel,grip için şifalı bitkiler ibrahim saraçoğlu,grip

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder