26 Kasım 2010 Cuma

reflünün bitkilerle tedavisi – mide için bitkisel reçeteler – bitkilerle reflü tedavisi – bitkilerle ülser tedavisi

reflünün bitkilerle tedavisi – mide için bitkisel reçeteler – bitkilerle reflü tedavisi – bitkilerle ülser tedavisi
Ebe Gümeçli Bitkisel Karışım
Sarı Kantaron (Hypercium Ferforatum)
Ebe Gümeci (Malva Sp.)
Civan Perçemi (Achillea Millefolium)
Mayıs Papatyası (Matracaria C.)
Keten Tohumu (Linum Usitatissimum)
Lavanta Çiçeği (Lavandula A. Miller)
Sarı kantaron bitkisinin içeriğindeki hypericin, eterik yağlar, ebe gümeci, bitkisindeki müsilaj, renk maddeleri civan perçemi bitkisindeki eterik yağlarda bulunan cineol, pinenler, bornylasetat, bunun yanında bitide steril maddeler bulunur. Mayıs papatyası bitkisindeki fosforik asit, zerotin, sitearin, bisabolol keten tohumu bitkisindeki sitozteron, limarin, linamarin, lavanta çiçeği bitkisindeki pinen, cineol, bornoal biokimyasal maddeleri ülserden dolayı midede ağrıyı ve yanmayı en aza indirir. Midenin mukozasını yumuşatır, ülser sorununa yardımcı olabilir.
Aslan Pençeli Bitkisel Karışımı
Kırmızı Kantaron (Centaurium Minus)
Civan Perçemi (Achillea Milefolium)
Ayrık Otu (Agropyron Repens)
Aslan Pençesi (Alchemilla Alpina)
Kırmızı kantaron bitkisinin içeriğindeki rhodon, ve pholobaphene, civan perçemi bitkisinin yeşil kısımları ve çiçek açma devresinde C vitamini ve karoten, bitkinin organlarında eterik yağlar bulunur. Glikoalkoloidlerden ahilin ve ahiletin bulunmaktadır, ayrık otundaki triricin, müsilaj, saponinler, aslan pençesindeki leudik asit, tanen tuzları, filosterim (diüretik etkiye sahiptir) biokimyasal maddelerindeki aktif bileşikler mide sorununun çözümünde yardımcı olur.
Biberiyeli Bitkisel Karışım
Biberiye (Rosmarimus O.)
Civan Perçemi (Achillea Milefolium)
Sarı Kantaron (Hyperciumferforatum)
Okaliptüs (Eucalyptus Sp.)
Biberiye bitkisinin içeriğindeki monoterpenlerve terpenoid oksitler, civan perçemi bitkisinin yeşil kısımları ve çiçek açma devresinde C Vitamini ve karoten, bütün organlarında eterik yağlar. Glikoalkloidlerden ahilin ve ahiletin, okaliptüs bitkisindeki acı madde, rezin ve okaliptol, sarı kantaron bitkisindeki hypericin, flavonoit, biokimyasal maddeleri sayesinde beyin tarafından üretilen asetilkolin adlı bir kimyasalın parçalanmasını önleyen acetyleholinestrase adlı kimyasallar mevcuttur, bunun sonucu olarak da vücudu zinde tutar halsizliği önler.
Mayıs Papatyalı Bitkisel Karışım
Aslan Pençesi (Salvia Trilopa)
Tıbbi Nane (Menta Piperita)
Ayni Safa (Calendula of Ficinalis)
Mayıs Papatyası (Matricaria C.)
Aslan Pençesi içeriğindeki leudik asit, filosterim ((diüretik etkiye sahiptir), tıbbi nanedeki terpenler, serbest ve ester halinde mentol ve mentofuran, aynı safadaki calendula sapogenin, glikozitler,xantophill, müsilaj biokimyasal maddeleri sinirsel rahatlamaya, ferahlamaya ve canlılığa sebep olmaktadır.
Kullanımı : Gıda Takviyesi Olarak Günde 3 Kez, Yemeklerden Önce
Her üründen birer Tablet Alınması Önerilir.
NOT : Doktorunuzun verdiği ilacı almaya devam ediniz. Hamile ve 12 yaş altı çocukların ürünlerimizi kullanmaması önerilir.
alıntıdır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder